BOOK S Completo

Нов продукт

Лятна количка създадена на базата на ТОП шасито BOOK S.

Предназначена е за деца от 0 до 36 месеца.

Повече детайли

В наличност

1 006,40 лв с вкл. данък

-15%

1 184,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Количката Book S Completo включва:

• Иновативнoто шаси Book S или шаси Book 51 S (с широчина 51см.)
Седалка Pop-Up с покривало за крачетата и дъждобран.

Със своя ултра-модерен и функционален дизайн,шаси Book S  предлага уникални функции!Те включват неплъзгаща се държка от еко кожа, ръчно управление на предните колелата от заключен режим към режим на въртене и Soft-Ride движеща система, позволяваща движение без усилие върху всякаква повърхност (включително неравен терен, тротоари или чакъл).Book S е изработено от алуминий - лек материал, който осигурява маневреност, стабилност, устойчивост на износване и прецизно движение.

Шасито е достъпно в цвят Jet и нов цвят White.

С Peg Perego G-Matic систематa е необходимо само едно кликване, за да прикрепите седалката  или други допълнителни аксесоари върху шасито Book S (Book 51 S). 

.

Превърнете шасито Book S (Book 51 S) в отлично оборудвана количка!

Монтирайте Pop-Up седалката и Вашето бебе е готово за забавни разходки! Има две позиции за сядане: с лице към мама( усещане за сигурност ) или с  лице към света, така че малките деца да могат да го опознаят.

Количката може да се сгъне заедно със седалката, независимо в каква позиция е тя (с лице към майката или към света).

Безопасност и гъвкавост

Нашият приоритет е бебето да може да пътува безопасно. В количката има  5-точков колан и отстраняема предна бариерка от еко кожа. Гъвкавостта и комфортът са гарантирани от цялата дръжка (регулируема на височина), която Ви позволява да карате Book S само с една ръка.

Ергономичната седалка на количката Book S  е удобна за бебето. Облегалката и поставката за крачета са регулируеми, което позволява на бебето Ви да се отпусне. Може да окачите  на гюрука играчка, както и да го разширите чрез отваряне на ципа. Мрежата на гюрука осигурява допълнителна вентилация в горещите дни.

Параметри:

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

BOOK S Completo

BOOK S Completo

Лятна количка създадена на базата на ТОП шасито BOOK S.

Предназначена е за деца от 0 до 36 месеца.

Аксесоари