BOOK S Sportivo

Нов продукт

Лятна количка създадена на базата на иновативното шаси BOOK S.

Предназначена е за деца от 0 до 36 месеца.

Повече детайли

В наличност

803,25 лв с вкл. данък

-15%

945,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Количка Book S Sportivo включва:

• Иновативнoто шаси Book S или шаси Book 51 S ( с широчина 51 см.)
• Седалка Pop-Up с гюрук и дъждобран.

Със своя ултра-модерен и функционален дизайн, Book S шасито предлага уникални функции!Те включват държка с неплъзгаща еко кожа, ръчно управление на предните колелата от заключен режим към режим на въртене, и Soft-Ride движеща система да се движи без усилие върху всякаква повърхност (включително неравен терен, тротоари или чакъл).Book S шасито е изработено от алуминий, лек материал, който осигурява маневреност, стабилност, устойчивост на износване и прецизно движение.

Шасито е достъпно в цвят Jet и нов цвят Бяло-черно.

С Peg Perego G-Matic система, едно кликване и всичко необходимо ( седалка  или допълнителни аксесоари) е прикрепено  върху Book S (Book 51 S) шасито. 

.

Превърнете Book S ( Book 51 S) шасито в отлично оборудвани количка!

Монтирайте Pop-Up седалка и вашето бебе е готово за забавни разходки. Има две позиции за сядане: с лице към мама(на усещане за сигурност ) и гледащ навън, така че малките деца могат да научат повече за света около тях.

Тя може да се сгъне заедно със седалката независимо в каква позиция е седалката (с лице към майка или към света).

Безопасност и гъвкавост

Нашият приоритет е бебето да може да пътуват безопасно. В количката има  5-точков колан,отстраняема предна бариерка с еко кожа. Гъвкавост и комфорт са гарантирани от цяла държка (регулируема на височина), която ви позволява да карате Book S само с една ръка.

Ергономичната седалка на Book S количката е удобна, облегалка и поставка за крака са регулируеми, което позволява на бебето ви да се отпуснете. Една играчка, може да се окачи на гюрука, който може да бъде разширен и има мрежа която осигурява допълнителна вентилация в горещите дни.

Параметри:

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

BOOK S Sportivo

BOOK S Sportivo

Лятна количка създадена на базата на иновативното шаси BOOK S.

Предназначена е за деца от 0 до 36 месеца.

Аксесоари