Viaggio 0+1 Switchable

Нов продукт

Viaggio 0 + 1 Switchable защитава детето Ви в колата на дълъг път .

 За деца от раждането до четири годишна възраст (тегло 0-18 кг).

Повече детайли

В наличност

396,10 лв с вкл. данък

-15%

466,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Комфорт, безопасност и желание за пътуване.

Viaggio 0 + 1 Switchable предлага голяма и удобна седалка, която може да бъде нагласена до 5 релаксиращи позиции, което го прави подходящо за дълги пътувания. В първите месеци бебето Ви е защитено от резки движения с автомобила чрез допълнителната ортопедична възглавница. Има система за заключване с 5-точков колан и регулируеми презрамки, които могат да бъдат премествани върху седалката,  за да се гарантира идеалната поза.  Viaggio 0 + 1 Switchable е снабден със система "AISP", която предпазва детето от страничен удар. Тя може да бъде фиксирана в 7 позиции, за да се гарантира максималната безопасност във всеки момент от растежа на Вашето дете.

Лесен начин да се монтира  в колата 

 Viaggio 0 + 1 Switchable може да се инсталира с 3-точков колан на автомобила в различни позиции в зависимост от възрастта на Вашето дете. От раждането до 13 кг той може да бъде поставен обратно на посоката на движение. Меката анатомична възглавница предлага комфортна позиция за новородените. От 9 до 18 кг то може да бъде позиционирано в посоката на движение, така че Вашето дете може да гледа света в пълна безопасност.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Седалка за кола
0+1 група, универсална категория.
Защо да изберем Viaggio 0+1 Switchable? Предпазва детето в колата в продължение на много години и е одобрено за използване от раждането до 4-годишна възраст (0-18 кг). Практични и лесни за инсталиране.
Стандарт UN/ECE R44/04 Европейски регламент.
Съответствие
Двойно сертифициране, два начина да се монтира  в колата: - група 0+ (0-13 кг) обърнати с гръб на посоката на автомобила  с 3-точков колан. - Група 1 (9-18 кг) по посоката на движение на автомобила с 3-точков колан.
Подходящ 
От раждането до 4 годишна възраст.
Тегло на детето
Група 0+ (0-13 kg). Група 1 (9-18 kg).
Позициониране в колата Група 0+ (0-13 кг) 0 - около 1: около 1 годишна възраст. - Група 1 (9-18 кг) от 1 - до около 4 годишна възраст. Препоръчваме Ви позициониране на задната седалка, от противоположната страна на водача.
Airbag Да не се използва с въздушна възглавница (airbag ), ако е монтирана на предната седалка (0-13 кг) - от 0 до около 1-годишна възраст. - Може да се използва с въздушна възглавница в гледаща напред позиция (9-18 кг) - от 1 до около 4 годишна възраст.
Характеристики на продукта Сменяема посока на  движение, комфортна анатомична възглавница. Това  я прави удобна дори за новородено. Също така е просторна и удобна за по-големи деца. Може да се накланя в 5 позиции, за да предложи максимален комфорт. 5 -точков колан за безопасност. Може да се регулира с практичен бутона, презрамките същ. Може да се позиционира по  желаниеластици 
Аксесоари Clima Cover , Travel Bag , Car Seat държач за чаша.
Цветова гама
Corsa, Black, Sand, Rouge,Techno. Десени Corsa и Techno са комбинация на плат и екокожа.
Седалка Мека, анатомична, детската ( ортопедична ) бустер възглавница, регулируем колан за безопасност- 5-точков.
Полулегнала седалка Мека, анатомична, детската ( ортопедична ) бустер възглавница, регулируем колан за безопасност- 5-точков.
Поддръжка Тапицериа може да се откопчае и и да се изпере при максимална температура от 30 ° С.
Допълнителна информация
Променете позицията на седалката, преди да използвате столчето за кола за новородени (група 0+).
Материал на корпуса Полипропилен, специално разработен за автомобилни седалки, покрит с EPS (експандиран полистирол), за да се максимизира поглъщането на енергията в случай на удар.
Тапицерия Фабрична в съчетание с отворена клетъчна пяна, използвани в автомобилната индустрия.
Размер
45 X 61.5 X 58 cm (ширина, височина, дълбочина).
Тегло 10 Kg.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Viaggio 0+1 Switchable

Viaggio 0+1 Switchable

Viaggio 0 + 1 Switchable защитава детето Ви в колата на дълъг път .

 За деца от раждането до четири годишна възраст (тегло 0-18 кг).

Аксесоари