TEAM Pop-Up Modular

Нов продукт

TEAM - най-новият, висококачествен модел количка на Peg Perego

Повече детайли

В наличност

1 802,40 лв с вкл. данък

-20%

2 253,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Със своя уникален дизайн и функционалност, количката TEAM Pop-Up предлага много опции с максимален комфорт и удобство.

Купувайки  модуларната система Pop-Up със шаси TEAM, Вие ще имате всички елементи, които са Ви необходими за Вашето бебе от момента на раждането до 3 годишна възраст! 

Допълнителни екстри на модела TEAM са дръжката от екокожа и  ''Off-Road" колела с грайфер, приспособяващи се към повърхността, дори когато се движите по влажни зони, неравни терени, тротоари, павирани улици, чакъл и прашни пътища.Oтключване със странично копче на предните колела от двете страни на шасито.

Системата включва:

  • шаси TEAM - цвяt Mat-BLACK;

  • cедалка POP-UP с гюрук и покривало за крачета;

  • кош за новородено Navetta Pop-Up;

  • столче за кола Primo Viaggio SL;

  • чанта в подходящ цвят, която може да се закрепва към шасито (с подложка за преповиване).

Разнообразна колекция от тъкани за стилен избор.

Всички родители ще открият нещо по техен вкус  измежду наличните цветове на системата TEAM Pop-Up. Платовете са част от Хай-Енд колекция LUXE, характеризираща се с изтънчени тъкани и стилни детайли. Изключителните дамаски на Peg Perego са до един с високо качество и издържат продължително време

ПРЕГЛЕД НА ОТДЕЛНИТЕ  КОМПОНЕНТИ НА ПРОДУКТА

Шаси TEAM

1. Дизайнът и практичният стил са характерни и отличителни черти на шасито TEAM. Неговите големи колела го правят изключително маневрено.

Aлуминиевото шаси ( олекотено и в същото време стабилно ) осигурява сигурност и перфектен контрол при движение. Налично е в цвят: елегантният Mat-Black.

2. Отваряне, сгъване, возене 

Возенето  на шасито TEAM  е удоволствие! Вие може да го отворите, сгънете и да го возите  само с една ръкаСгъва се като книга и стои изправено, без да е необходимо да се подпира. Сгънато, шасито е много компактно и  лесно преносимо, благодарение на специална дръжка.Единичната дръжка има меко покритие от екокожа с ергономично захващане и възможност за регулация на височината.

Ново и модерно шаси което се сгъва лесно, стои самостоятелно изправено, оборудвано с големи меко возещи колела, идеално за всякакъв вид терени. Вози комфортно благодарение на лагерите във всяко от колелата, кожена дръжка, която се наглася в няколко позиции, обширен и голям багажник, въртящите се предни колела могат да се заключват и отключват от двете страни на шасито.


Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

TEAM Pop-Up Modular

TEAM Pop-Up Modular

TEAM - най-новият, висококачествен модел количка на Peg Perego