YPSI Combo

Нов продукт

Нова количка на Peg Perego в бютжетен вариант

Повече детайли

В наличност

1 216,80 лв с вкл. данък

-10%

1 352,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Купувайки  модуларната система YPSI Combo, Вие ще имате основни елементи, които са Ви необходими за Вашето бебе от момента на раждането до 3 годишна възраст! 

         

Допълнителни екстри на модела YPSI Combo: Количката е широка 51 см и е идеална за градски условия. Седалката е обръщаема. Има телескопична дръжка с ръчно пришита екокожа и ''Off-Road" колела с грайфер, приспособяващи се към повърхността, дори когато се движите по влажни зони, неравни терени, тротоари, павирани улици, чакъл и прашни пътища. Странично управлвние на предните колела, регулируема височина на сенника, голям багажник.

Системата включва:

  • шаси YPSI

  • кош за новородено YPSI;

  • cедалка YPSI със гюрук и покривало за крачета.

Разнообразна колекция от тъкани за стилен избор.

Всички родители ще открият нещо по техен вкус  измежду наличните цветове на системата YPSI Combo. Платовете Polo и Ebony са част от Хай-Енд колекции  характеризиращи се с изтънчени тъкани и стилни детайли. Изключителните дамаски на Peg Perego са до един с високо качество и издържат продължително време.

ПРЕГЛЕД НА ОТДЕЛНИТЕ  КОМПОНЕНТИ НА ПРОДУКТА

Шаси YPSI

Aлуминиевото шаси ( олекотено и в същото време стабилно ) осигурява сигурност и перфектен контрол при движение. Налично е в елегантният цвят Titania.

                          

Кош за новородено YPSI

Изключително елегантен и комфортен с мек вътршен матрак. Има панорамен гюрук с прозорец за проветряване и наблюдение (цветове - POLO, EBONY). Завършващият щрих е транспортната дръжка с ръчно вшита еко кожа.

Седалка YPSI

Лятна количка YPSI е предназначена за деца от 6 до 36 месеца.

Седалка YPSI е със система Tilt in Space, позволяваща регулация на три, удобни за детето, позиции: седнала, релаксираща, легнала.

    

 


  

                 

Теглото и размерите