За нас

Магазин Prima Pappa е създаден през 2006 като фирмен магазин на марката Peg Perego за България.

 

Визията ни е да предлагаме само най-висок клас бебешки продукти на световно признати марки, превръщайки се в място, на което родителите могат да се доверят.

 

Освен италианската марка Peg Perego, при нас можете да откриете и продуктовата гама на OKBABY. Италианска компания утвърдена в производството на продукти за бебешка хигиена!

 

Щастливи сме, че от края на 2020 година към нашата серия продукти се присъедини и иновативната марка за бутилки и аксесоари за хранене Nanobebe, която предлага първите бебешки шишета специално създадени за кърмачета.

 

Освен онлайн, можете да посетите Prima Pappa и в София на бул. Г.М.Димитров 65, където ще се радваме да Ви помогнем в избора на най-подходящото за Вас и Вашето бебе!


  • Продукти с топ качество
  • Гарантирано сервизно обслужване
  • Една година фирмена гаранция
  • Две години гаранция за фабрични дефекти

Нашия магазин

Всички предлагани продукти може да намерите и в нашия магазин в София, бул. Г.М.Димитров бл.65
Работно време:
Понеделник - Петък: 9:30-18:00
Събота: 9:30-16:30
Неделя: почивен ден
* Всеки първи и последен понеделник от месеца магазинът е затворен.
;

Плащане:

плащане на поръчките се извършват с банков превод преди получаване на пратката или с наложен платеж при получаване на пратката.

Сметка при плащане с банков превод:
Прима Трейд 2000 ООД
Банка: УниКредит Булбанк АД
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG16 UNCR 7630 1077 9109 00
;

Изпращане на вашите колети

Колети със стока са обичайно изпращани на същия или следващия ден след потвърждение на поръчката и се изпращат с куриерска служба Лео Експрес.

Транспортни разходи за цяла България, при поръчка над 100 лева са за наша сметка. При поръчка под 100 лева ще се надчислява 5лева за транспорт.