Booklet 50 S

Нов продукт

BOOKLET 50 S - спортна количка, лесна за използване.

За деца от 0 до 3 годишна възраст.

Повече детайли

В наличност

604,00 лв с вкл. данък

-20%

755,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Маневрена ... дори и с една ръка.

Висок комфорт и маневреност са водещите характеристики на Booklet. Можете да направите всичко само с една ръка. Тя може да се бута с лекота когато говорите по телефона, можете да я сгънете или разгънете дори когато държите бебето си. Всичко това идва от  ергономичните ръкохватки, на които може да се регулира височината  и 4-те колела, които се отличават със системата Easy Drive на Peg Perego. Изключителеното управление на шасито позволява да нагласите предните колела само с едно движение. Изборът заключени или въртящи се колела превите без да се налага да се навеждате.

Идеалният спътник за дълги пътувания.

Затворена количката Booklet е свободно стояща и се сгъва така компактно, че може да се съхранява в багажника. Тапицерията при сгънато състояние е затворена и никога не се замърсява, тъй като не докосва земята. Тази количка има изключителна система G-Matic, която Ви позволява да закачите седалката за кола "Primo Viaggio SL" (продава се отделно) към шасито.
Тапицерията може да се отстрани и да се пере.

Ярки цветове и дълготраен плат.

Открийте ярките цветове на Booklet 50 S ! Колекцията на Booklet  принадлежи на известната Peg Perego Релефна колекция. Тези произведени в Италия материи са подготвени с помощта на техниката за щамповане, която предизвиква декоративен ефект тон върху тон. Ексклузивните материи на Peg Perego са с високо качество и издържливост във времето. 

Technical Specs

Защо да изберем  BOOKLET 50 S? Booklet 50 S е количка която е лесна за ползване, лесно се отваря и затваря. Гъвкава с много аксесоари. Широката и удобна седалка означава, че тя може да се използва от раждането до 3 годишна възраст на детето. Облегалката може да бъде свалена в редица позиции надолу до напълно легнало положение.
Отговаря на  EN1888 European Standard.
Подходяща от/до 0-36 месеца.

Отличителни черти

Гюрук с мрежест прозорец за наблюдение, закачалка за играчка, голям
багажник на система Easy Load. Много позиционна облегалка.
Aксесоари Porte-Enfant, Primo Viaggio SL, Rain Cover, Stroller Cup Holder, Coordinated bag, Mosquito Netting, Baby Cushion, Parasol, Vario Foot Muff, Foot Muff, Book Board.
Цветова гама Fabric: Vibes Grey, Vibes Red, Vibes Black.
Cгъване на шасито

Сгъва се като книга, стои самостоятелно изправена, плата не докосва земята, така че остава чист.

NO STRESS сгъване Може да се сгъва с една ръка, няма нужда да се навеждате.
Tранспортиране Централна задна дръжка за сгъване и удобно пренасяне на количката.
Гюрук Широк гюрук с UV защита UPF 50+.прозорец за наблюдение и прибираща се мрежа за перфектна вентилация дори в най-горещите дни. Закачалка за играчки.
Седалка Широка и комфортна седалка с регулируеми на височина 5-точкови обезопасителни колани.
Облегалка/стъпенка  Много позиционна облегалка с плавно регулиране до легнало положение. Регулируема стъпенка, предпазна подложка върху раменните колани и разделителя за крачета.
Захващане Регулируема във височина ергономична дръжка.
Колела Peg Perego Easy Drive System окачване и 12 лагера осигуряват подвижност на 360°. Това означава перфектна лекота на маневриране, дори върху неравни повърхности и 30% по-малко усилие в сравнение с обикновените колички. Предните колела: заключени или въртящите се, благодарение на странично управление, (ø 17.6 cm предни ø 24.4 cm задни колела).
Спирачки Централна задна спираюка.
Поддържка Тапицерия е напълно сваляема и може да се изпира.
Допълнителна
информация
Можете да преобразувате количката Booklet 50 S в трио с елементите Porte-enfant, Pop-Up и Primo Viaggio SL (всички се продават отделно).
Материал на шасито Лакиран алуминий – солиден материал, който контролира стабилността при движение и в същото време е достатъчно лек, за да може лесно да се маневрира и пренася. Налично в черно. 
Тапицерия Полиестер.
Размер 63 x 114 x 107 cm ( широчина, височина, дълбочина ).
Размер, когато е сгъната 51 x 83 x 39.5 cm ( широчина, височина, дълбочина ).
Тегло 9,8Kg.

Аксесоари