Booklet 50

Нов продукт

BOOKLET 50  - спортна количка, лесна за използване.

За деца от 0 до 3 годишна възраст.

Повече детайли

В наличност

620,80 лв с вкл. данък

-20%

776,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Маневрена ... дори и с една ръка.

Висок комфорт и маневреност са водещите характеристики на Booklet. Можете да направите всичко само с една ръка. Тя може да се бута с лекота когато говорите по телефона, можете да я сгънете или разгънете дори когато държите бебето си. Всичко това идва от  ергономичните ръкохватки, на които може да се регулира височината  и 4-те колела, които се отличават със системата Easy Drive на Peg Perego. Изключителеното управление на шасито позволява да нагласите предните колела само с едно движение. Изборът заключени или въртящи се колела превите без да се налага да се навеждате.

Идеалният спътник за дълги пътувания.

Затворена количката Booklet е свободно стояща и се сгъва така компактно, че може да се съхранява в багажника. Тапицерията при сгънато състояние е затворена и никога не се замърсява, тъй като не докосва земята. Тази количка има изключителна система G-Matic, която Ви позволява да закачите седалката за кола "Primo Viaggio SL" (продава се отделно) към шасито.
Тапицерията може да се отстрани и да се пере.

Ярки цветове и дълготраен плат.

Открийте ярките цветове на Booklet 50 ! Колекцията на Booklet  принадлежи на известната Peg Perego Релефна колекция. Тези произведени в Италия материи са подготвени с помощта на техниката за щамповане, която предизвиква декоративен ефект тон върху тон. Ексклузивните материи на Peg Perego са с високо качество и издържливост във времето. 

Technical Specs

Защо да изберем  BOOKLET 50 ? Booklet 50 е количка която е лесна за ползване, лесно се отваря и затваря. Гъвкава с много аксесоари. Широката и удобна седалка означава, че тя може да се използва от раждането до 3 годишна възраст на детето. Облегалката може да бъде свалена в редица позиции надолу до напълно легнало положение.
Отговаря на  EN1888 European Standard.
Подходяща от/до 0-36 месеца.

Отличителни черти

Гюрук с мрежест прозорец за наблюдение, закачалка за играчка, голям
багажник на система Easy Load. Много позиционна облегалка.
Aксесоари Porte-Enfant, Primo Viaggio SL, Rain Cover, Stroller Cup Holder, Coordinated bag, Mosquito Netting, Baby Cushion, Parasol, Vario Foot Muff, Foot Muff, Book Board.
Цветова гама Fabric: Polo, Mon Amour.
Cгъване на шасито

Сгъва се като книга, стои самостоятелно изправена, плата не докосва земята, така че остава чист.

NO STRESS сгъване Може да се сгъва с една ръка, няма нужда да се навеждате.
Tранспортиране Централна задна дръжка за сгъване и удобно пренасяне на количката.
Гюрук Широк гюрук с UV защита UPF 50+.прозорец за наблюдение и прибираща се мрежа за перфектна вентилация дори в най-горещите дни. Закачалка за играчки.
Седалка Широка и комфортна седалка с регулируеми на височина 5-точкови обезопасителни колани.
Облегалка/стъпенка  Много позиционна облегалка с плавно регулиране до легнало положение. Регулируема стъпенка, предпазна подложка върху раменните колани и разделителя за крачета.
Захващане Регулируема във височина ергономична дръжка.
Колела Peg Perego Easy Drive System окачване и 12 лагера осигуряват подвижност на 360°. Това означава перфектна лекота на маневриране, дори върху неравни повърхности и 30% по-малко усилие в сравнение с обикновените колички. Предните колела: заключени или въртящите се, благодарение на странично управление, (ø 17.6 cm предни ø 24.4 cm задни колела).
Спирачки Централна задна спираюка.
Поддържка Тапицерия е напълно сваляема и може да се изпира.
Допълнителна
информация
Можете да преобразувате количката Booklet 50 в трио с елементите Porte-enfant, Pop-Up и Primo Viaggio SL (всички се продават отделно).
Материал на шасито Лакиран алуминий – солиден материал, който контролира стабилността при движение и в същото време е достатъчно лек, за да може лесно да се маневрира и пренася. Налично в черно. 
Тапицерия Полиестер.
Размер 63 x 114 x 107 cm ( широчина, височина, дълбочина ).
Размер, когато е сгъната 51 x 83 x 39.5 cm ( широчина, височина, дълбочина ).
Тегло 9,4Kg.

Аксесоари