Viaggio 1 DUO-Fix K

Нов продукт

Viaggio 1 Duo-Fix К е столче за кола на Peg Perego за деца от 9 до 18 кг. (възраст от 9 месеца до 4 години), гарантиращо максимална защита.

Десен Techno e комбинация на плат и екокожа.

Повече детайли

В наличност

429,25 лв с вкл. данък

-15%

505,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

За Peg Perego сигурността в колата е приоритет. Viaggio1 Duo-Fix K седалка за кола  е оборудвана със системата срещу страничен удар "ASIP", който може да се регулира в 7 позиции и гарантира максимална безопасност на всеки етап от растежа на Вашето бебе. Седалката от група 1  е одобрена и подходяща за деца от 9-18 кг (от 1 до около 4-годишна възраст).

Безопасност с 4-звезди!

Седалката може да се позиционира с лекота по два начина: чрез използване на предпазните 3-точкови колани на автомобила или с Isofix 0 + 1K база, която се прикрепя към Isofix телата на автомобила. Вторият метод, без да използвате предпазните колани, е най-лесният и най-безопасният. Isofix е много проста система за фиксиране, която не изисква използването на предпазните колани на автомобила. Поставянето на Viaggio 1 Duo-Fix K върху Isofix 0 + 1 K Базата е лесно, също така и за тези, които не са запознати с автомобилните седалки. Isofix 0 + 1 K основата е най-иновативната и ефективна система за правилно монтиране на седалки за автомобили. Тя е в съответствие с настоящия регламент на ЕС ECE R44 / 04 за деца от раждането до 18 кг (0 месеца - около 4-годишна възраст). Viaggio1 Duo-Fix K в комбинация с Isofix 0 + 1 K базата е постигнала рейтинг 4 звезди за безопасност в краш тестовете за безопасност, проведени от ADAC, TCS, Stiftung Warentest, ÖAMTC.

Peg Perego осигурява удобни и защитени пътувания, които дават възможност на Вашето дете да спи спокойно.

Viaggio1 Duo-Fix K седалка за кола е голяма и изключително удобна. Тя има 4 позиции на полягане и предлага изключително удобство, релаксация и комфорт и в изправена позиция. Коланите за безопасност са 5-точкови и могат да се регулират на височина с израстването на детето. Презрамките може да се поставят отново на мястото им и заключващата система гарантира, че детето ви поддържа правилната поза.

Технически спецификации:

Стол за кола
Група 1, Универсална  категория, прикрепен към автомобила чрез предпазния колан на колата. Полууниверсална категория, прикрепен към автомобила с Isofix Base 0 + 1 K
Защо да изберем VIAGGIO1 DUO-FIX K?

Система “ Adjustable Side Impact Protection “ с подложка за глава, която се регулира в 7 позиции, гарантираща най-високо ниво на безопасност във всеки момент от растежа на детето. Може да се комбинира със основа Isofix Base 0+1 K, за лесно монтиране.

Законодателство UN/ECE R44/04 Европейски регламент.
Типово одобрение Двойно одобрение, 2 начина за закрепване в автомобил: - с обезопасителните колани на колата и с Isofix Base 0 + 1 к (продава се отделно).
Подходящо
От 1 до 4 годишна възраст.
Тегло на детето
От  9- до 18 kg.
Позициониране в колата
С лиице напред. Препоръчваме позициониране на задната седалка, от противоположната страна на водача.
Къде да се инсталира?
Тя трябва да бъде инсталирана на задната седалка, от противоположната страна на водача.
Airbag  Поддръжа.
Характеристики на продукта Просторен и изключително удобен стол. Може да се поставя в 4 позиции и така да предложи максимален комфорт. Включва подплатена възглавница5-точковият колан за безопасност може да се регулира с помощта на бутон.Той също така разполага с регулируеми презрамки и разделител за крака.
Аксесоари Isofix Base 0+1 K, Clima Cover Car Seat, Travel Bag Car Seat, Car Seat  държач за чаша.
Цветова гама
Тechno, Sand, Rouge, Sport, Black, Fleur, Camo Green, Alcantara: Pearl Grey.
Седалка  Мека, анатомична бустер възглавница,  регулируема на височина, 5-точков колан за безопасност.
Полулегнала  седалка Седалката може да се фиксира в 4 различни позиции
Поддръжка Тапицерията може да се сваля и да се пере при максимална температура от 30 ° С.
Допълнителна информация
В комбинация с основата Isofix на седалката осигурява сигурно закрепване към колата, дори и без използването на предпазни колани, така че инсталацията да е много по-лесна.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Материал на стола
Полипропилен, специално разработен за автомобилни седалки, покрит с EPS (експандиран полистирол), за да се максимизира поглъщането на енергията в случай на удар.
Тапицерия Фабрична в съчетание с отворена клетъчна пяна, използвана в автомобилната индустрия илиAlcantara.
Размери 45 X 65.5 X 55 cm (ширина, височина, дълбочина).
Тегло 10 Kg.
Характеристики на техническият аксесоар  Isofix Base 0+1 K
Текстилен корпус
Полипропилен , предназначен специално за автомобилни седалки; стоманена рамка.
Размери 35 x 14 x 58 cm.
Тегло 5 kg.
Защо да изберем Isofix 0+1 база?
Столчето, съчетано с основата Isofix, предлага сигурна връзка.

Аксесоари