Tatamia

Нов продукт

TATAMIA - многофункционалeн  стол, който прави живота ви по-лесен!
Tatamia е специален! Той ще бъде спътник на Вашето бебе от раждането до 36 месеца.Включва три продукта в едно - комфортен шезлонг, релаксиращ люлеещ се стол и многофункционално столче. 

Повече детайли

В наличност

533,80 лв с вкл. данък

-15%

628,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

3 пъти по-удобен, 3 пъти по-малък!

Tatamia е едно от най-високите изражения на интуицията, творчеството и технологичното развитие, които могат да се очакват от Peg Perego. Този удобен стол за хранене многоцелеви е три продукта в едно. Не е нужно да се купуват три продукта  отделно така ще имате повече място в дома си  и ще е необходимо по-малко време за почистване и поддръжка.

Той може да се използва като удобен фотьойл и релаксиращ люлеещ се стол, когато бебето ви е много малко. След като бебето е на 6-месечна възраст, можете да го използвате като столче за хранене (за хранене и  игра) . От 12 месечна възраст може да се изпозва за хранене на дететона масата заедно с възрастните. Tatamia ще научи бебето Ви, че храненето със семейството е забавно и важно от много ранна възраст.

Peg Perego  - за Вашето бебе от най-ранните дни!

Tatamia разполага с иновативна система Comfort Recline. Чрез полулегналото положение  на облегалката ( с повече от 150 ° ) столът става комфортен за релакс, така че  може да се използва, когато детето Ви е много малко. Широкият гръб на облегалката гарантира, че Вашето дете приема най-правилната позиция и гарантира релаксираща дрямка в режим люлка.

Ексклузивни функции за голяма производителност.

Без значение какво прави бебето - спи, релаксира или се храни - Tatamia е толкова гъвкав! Винаги гарантира на Вашето дете много удобство и безопасност.
Височината на стола може да се регулира на  9 позиции докато детето расте. То може да се храни на масата точно като възрастен, чрез премахване на таблата.
Четири положения на гръбчето (над 150 °).
• Скритата стъпенката за крачетата гарантира, че Вашето дете приема най-правилната позиция и гарантира, също така, пълен релакс в режим люлка.
3 степенна  позиция за поставката за крака.
• Мека анатомична седалка с 5-точков колан за безопасност.

• Защитният предпазител гарантира пълна безопасност, когато бебето Ви е много малко и особено когато Tatamia се използва като люлеещ се стол.
• анатомичният разделител за крака осигурява голяма безопасност, дори когато детето Ви е много малко.
• тапицерията е от еко-кожа, която лесно се избърсва с влажна кърпа.
• Двойна подвижна табла с  поставка за чаша, която може да се мие в съдомиална машина.
• Той е наистина компактен при сгъване, свободно стоящ, заема много малко място и е лесен за съхранение

Отлично качество Made-In-Peg Perego, лидер в безопасността!

Можете да местите Tatamia из целия дом, без да се поврежда пода (включително естествен паркет), защото има антискреч колела. Иновативната Peg Perego Stop & Go спирачна система може да се управлява само от възрастен, което направи Tatamia безопасен. 2 ръчни бутона отблокират колелата, така че столът за хранене лесно може да бъде преместен. Когато бутоните са вдигнати, столчето за хранене е блокирано още веднъж. Сгъваемата Tatamia е супер компактен, лесен за съхранение и за носене.

Весели цветове, с които да обзаведете дома си!

Tatamia е достъпен в модерни цветове Peg Perego - тенденция към комбинация с  мебелите във Вашия дом.

Техническа спецификация

Защо да изберете Tatamia

Три продукта в едно: шазлонг, люлееща се седалка и мулти-функционален стол, който е подходящ от 0-36 месеца. Отличава се с иновативна система за спиране Stop&Go: 2 ръчни команди разблокират колелата, така че стола може лесно да се придвижва. Когато командите са изпълнени, стола е блокиран отново.

Съответствие

Подходящ от раждането

Подходящ от / до

0 – 36 месеца

Отличителни черти на продукта

Регулируеми облегалка и стъпенка, комфортната седалка го прави подходящ за новородени, двойна табла, специална защита за първите месеци и анатомичен разделител за крачета.

Аксесоари

TATAMIA KIT, BABY CUSHION, PLAY BAR

Цветове

Paloma, Cacao, Latte, Fragola, Stripes Grey, Stripes Black

Сгъване

Лесно сгъване, стои самостоятелно

СУПЕРКОМПАКТНО сгъване

Продуктът може да се сгъва компактно и да се съхранява навсякъде.

Седалка

Мека, анатомична, с 5-точкови обезопасителни колани, регулируема във височина ( 9 позиции ).

Облегалка / Стъпенка

Комфортна Система за Накланяне: когато облегалката е наклонена на 150 градуса, седалката се придвижва напред, превръщайки стола в уютен шезлонг. 4-позиционна облегалка ( накланя се над 150 градуса ).Отличава се с допълнителен борд и стъпенка в 3 позиции.

Табла

Двойна табла, сваля се и се регулира ( 2 позиции ). Горната табла може да се мие в съдомиална и има поставка за напитка / шише. Може да се използва без табла, така че детето да се храни на масата.

Колела

Недраскащи, идеални и за паркет

Спирачки

Комфортна и безопасна иновативна система за спиране Stop&Go.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Материал на рамката

Направен от метал, който придава особено солидна рамка, комбиниран с много олекотени пластмасови елементи.

Тапицерия

Еко-кожа, може лесно да се чисти с влажна кърпа.

Размер

59 / 107 / 78 см ( широчина, височина, дълбочина )

Размер, когато е сгънат

59 / 94.5 / 35 см (широчина, височина, дълбочина )

Тегло

14 Кг.

Аксесоари